There are exactly 6 signs of the Zodiac, which are less happy than others. Crab tops the list, as the least happy, and Scorpio closes. Does your sign make you one of the least happy horoscope? Learn now!

Crab

Crab is at the top of the list of least happy women in Zodiac. Women of this sign seem to be afraid of happiness, as they are always ready to find a problem for any solution. Crab women tend to have negative feelings and thoughts. Even when they are lucky they are initially happy, but after a few moments you see them suspect that it will not last. Women born under the sign of Crab are always negative, fatalistic and anxious, which destroys their happiness. They then try to trouble others with their problems and therefore undermine the happiness of others.

Capricorn

Capricorn is second in the ranking of the least happy women in the Zodiac. Women born under the sign of Capricorn mainly have a cold and pessimistic attitude, they hardly ever rejoice, even when happiness knocks on their door, they perceive it as something momentary and will not last.

Libra

Libra is third in the ranking of the least happy women in the Zodiac. Women born in the sign of Libra deal with many problems and bypass their happiness. Very exciting, Libra women always worry about something: what others think and say about it, make mistakes, judge others. It makes them nervous, conscious, anxious and always stressed instead of being happy and calm. A small disappointment can make women of this sign plunge into deeper sadness.

Pisces

Peshqit janë në vendin e katërt në renditjen e grave më pak të lumtura në Zodiakut. Gratë e shenjës së Peshqve vuajnë shumë për sa i përket ndjenjave. Ato kërkojnë partnerin ideal që i përgjigjet një stereotipi romantik, por në mënyrë të pashmangshme lidhen me të parin që kalon në mënyrë që të mos mbeten vetëm, duke shpresuar ndërkohë që Princi i Kaltër të vijë t’i shpëtojë. Kjo domosdoshmërisht i çon ato në një ekzistencë të pakënaqur.

Virgjëresha

Në vendin e pestë në renditjen e grave më pak të lumtura të Zodiakut gjejmë Virgjëreshën. Shumë të arsyeshme, gratë e kësaj shenje mendojnë shumë dhe e mbushin kokën me probleme dhe pista që i pengojnë ato të ndihen të lumtura edhe për gjëra të vogla.

Akrepi

In sixth place is Scorpio who closes the ranking of the least happy women of the Zodiac. Women of this sign are very busy with their personal gain, with revenge intentions and creating harm to others to be happy. Those who are happy rejoice in themselves and in others, they do not waste time after evil./Psychology Magazine