Çerdhja Nr. 42 në Tiranë është mbyllur pas njoftimit se tri edukatore janë infektuar me koronavirus. Burime për gazetën “Panorama” kanë mësuar se, pas testimit të kryer, 3 edukatore të kopshtit kanë rezultuar pozitive me Covid-19.

Pas lajmit, mësohet se i është i është bërë tamponi edhe pjesës tjetër të stafit të çerdhes dhe po ashtu, janë lajmëruar të gjithë prindërit e fëmijëve që frekuentojnë çerdhen.