Vërtet dimri mund të duket shumë i zymtë për të eksperimentuar me trendet e reja të grimit, por jemi të sigurt që pasi të shihni trendet e këtij viti do të bindeni për të kundërtën. Ndryshe nga vera – kur i nxehti i madh e bën grimin të mos jetë shumë i qëndrueshëm - dimri ua bën shumë të lehtë të guxoni me ngjyrat dhe tendencat e sezonit. Cosmopolitan ka bërë një përmbledhjeve të trendeve të grimit që do të pushtojnë Instagramin tuaj këtë dimër. Bëhuni gati të dilni nga zona juaj e komfortit, ka ardhur koha!

Trendi i qerpikëve merimangë

Kapakët e syve me shkëlqim

Trendi i fytyrës së freskët (grim minimalist me tone neutrale)

Toni i syve lejla

Peneli poshtë syrit

Vetulla të çrregullta

Penel dyngjyrësh

Ton sysh ‘disko’

Grim njëngjyrësh

Buzë të viteve '90

Kontur i ngrohtë

Buzë vampir

Grim neon