Këngëtarja dhe aktorja amerikane Katharine McPhee i dha një përgjigje të papritur ndjekësve të saj në Instagram të cilët e akuzuan: "Ju u martuat me burrin tuaj vetëm për paratë e tij".

Prodhuesi kanadez i muzikës David me gruan e tij më të re Katharine McPheeKohët e fundit,  ka qenë në krye të agjendës së mediave.

Kjo është për shkak se çifti pret që fëmija i tyre i parë të lindë së shpejti. 

Foster, 71 vjeç dhe McPhee, 36 vjeç, u panë në Beverly Hills një ditë më parë.

Katharine McPhee pati një bisedë interesante me një ndjekëse, pasi ndau një postim në Ditën e Shën Valentinit, festuar më 14 Shkurt, të dielën e kaluar. 

Katharine McPhee ndau dy foto të bëra gjatë një pushimi me David Foster. 

McPhee shkroi mesazhin "Përgjithmonë dashuria ime. Shoku im më i mirë, personi im i preferuar, motivimi im, imja çdo ditë."

Ndërsa ndjekësit dhanë mesazhe vlerësimi dhe dashurie në këtë postim, një ndjekës i McPhee shkroi një koment duke thënë se kjo dashuri e këngëtares dhe aktores për burrin e saj është për paratë e tij.

Pastaj Katharine McPhee dha një përgjigje befasuese dhe shkroi, "Është e qartë si dita". 

Një tjetër ndjekës kujtoi se David Foster, një nga emrat kryesorë në botën e muzikës, kishte bërë martesën e tij të pestë me McPhee dhe shkroi, "Ai patjetër që ka një kontratë martese".