Eksperiencat seksuale të janë të ndryshme për cdo individ. Secili prej nesh zgjedh mënyrën që i pëlqen për të kryer marrëdhënie seksuale me partnerin. Megjithatë, në kokën tonë ka ende disa pikëpyetje në lidhje me seksin.

Mund t'ju ketë ndodhur t'ia keni drejtuar ndonjëherë pyetjen vetes: a është më mirë të kryeni marrëdhënie seksuale me dritat ndezur apo fikur?

Këtu ka disa arsye pse është më mirë që të kryeni marrëdhënie seksuale me partnerin/partneren me dritat ndezur;


1-Kur mbani dritat ndezur, jo vetëm keni mundësi të shikoni partnerin/partneren nudo, por mund të shikoni se ku po shkoni. Jeni më të qartë në lëvizjet tuaja.

2-Të lejoni partnerin t'ju shikojë pa rroba është një shenjë besimi dhe komoditeti që keni krijuar me njëri-tjetrin.


3-Kur shikoni njerëz në errësirë, mund t'ju duken të frikshëm, prandaj shmangeni këtë pjesë.

4. Ndiheni më mirë me veten dhe trupin tuaj.