Aktorja Emilia Clarke dhe autori George RR Martin kanë konfirmuar se një serial pasardhës i 'Game of Thrones', i bazuar në Jon Snow të Kit Harington, është duke u zhvilluar në HBO. Javën e kaluar u raportua se HBO ka filluar të punojë për shfaqjen pasardhëse që do të zhvillohet pas ngjarjeve të 'Game of Thrones' dhe Harington do të ripërsërisë rolin e tij.

Clarke, e cila luajti Daenerys Targaryen gjatë sezonit të tetë të serialit, tha në një intervistë për BBC se Harington i tregoi asaj për serialin e ri.

"Ai më ka thënë për këtë. Dhe unë e di që ekziston. Po ndodh. Është krijuar nga Kit me aq sa mund ta kuptoj, kështu që ai është në themel. Pra, çfarë do të shikoni, shpresojmë, nëse ndodh, është certifikuar nga Kit Harington”, tha Clarke.

Megjithatë, aktorja përjashtoi mundësinë e kthimit të saj si Daenerys Targaryen në serialin e ri.

Martin, zbuloi se titulli i projektit është "Snow" dhe gjithashtu tha se ishte Harrington ai që solli idenë. Martin shtoi se ai është "i përfshirë" në serial, në mënyrë të ngjashme me shfaqje të tjera si "The Hedge Knight", "The Sea Snake" dhe "Ten Thousand Ships".