Është e vështirë të shpëtosh nga tendencat e panumërta të verës 2022 që keni parë gjatë gjithë sezonit: pantallonat Cargo, nallanet, jorts, fustanet e thurur etj. Çdo sezon, lista e dëshirave për të provuar sa më shumë tendenca vjen e shtohet, bëhet më e madhe dhe po ashtu edhe çmimi që vjen së bashku me to. Për fat të mirë, meqë po i afrohemi fundit të sezonit, edhe shitjet mund të ofrohen me kosto më të ulët. Sidoqoftë, para se të shikoni ofertat, shikoni trended që duhet t’I merrni në konsideratë ende pa mbaruar vera.

Nëse je edhe ti në grupin e atyre vajzave që vuajnë për rastin “shumë trende, shumë pak kohë”, këtu ke mundësi për t’u ndalur. Kështu, zgjero edhe arsenalin e trendeve dhe stileve të veshjeve me këto trende, që janë MUST para se vera të mbarojë.

Jo vetëm që disa nga produktet e këtij sezoni janë konstante, por me siguri tashmë keni disa pjesë në gardërobën tuaj. Nëse nuk i keni akoma, lexoni për të gjetur tendencat e verës 2022 – të vjetra dhe të reja – që ju sjellin një frymë të freskët.

Minifundi

Lino


Jeleku i shkurtër

Syzet me forma gjeometrike

Këpucët e sheshta me ngjyra

Kanotiera e bardhë

Nallanet

Fundi i tenisit

Këmisha oversize

Takat ortopedike

Pantallonat treçerekëshe