Kur është fjala tek trajtimet dhe shërbimet estetike, gjithnjë bëhemi kuriozë dhe shfaqim interes, sidomos kur përmenden ofertat e fundvitit!

Epilim me laser, trajtime fytyre, paketa dobësimi, filller & botox, e për shumë shërbime të tjera, Class Advent ka vetëm një sugjerim: Frontera Medical Spa.

Lajmi mirë është se në këtë periudhë ju mund të përfitoni nga oferta 'Bli 1, përfito 1 falas'.

Një nga klinikat më të specializuara për trajtimet estetike, Frontera është gjithnjë zgjedhja e duhur!