Ed Sheeran ka folur mbi mungesën e tij në mediat sociale.

Pasi ishte relativisht i qetë në Instagram, këngëtari 31-vjeç është rikthyer në platformë për të zhvilluar një bisedë të sinqertë me ndjekësit për mungesën e tij.

"Hej djema. Unë e kuptoj se nuk kam qenë aq i angazhuar në mediat e mia sociale ose me bazën time të fansave në internet gjatë dy viteve të fundit, dhe gjërat që janë postuar në këtë llogari mund të jenë bërë pak të mërzitshme. Më vjen keq. Është faj im."

Sa i përket arsyes pse ai ka qenë kryesisht i heshtur në këto kanale, Sheeran tha se ai është marrë me disa gjëra privatisht.

“Arsyeja pse po e bëj këtë video është, thjesht duke qenë plotësisht i sinqertë, kam pasur disa gjëra të turbullta që po ndodhin në jetën time personale”, vazhdoi ai. "Kështu që nuk më pëlqente të isha online dhe të pretendoja të isha diçka që nuk jam kur nuk ndihesha ashtu. Dhe e di që tingëllon e çuditshme, por prandaj po e bëj këtë video për të thënë se gjërat po duken mirë dhe unë jam përsëri online."

Katër herë fituesi i Grammy - i cili do të shkojë në turne këtë vit - la të kuptohej që fansat tani duhet t'i mbajnë sytë hapur, duke vënë në dukje se "postime të çuditshme do të fillojnë të postohen këtu".

Artisti i “Photograph” nuk ka dhënë detaje të tjera për atë që po kalon.