Ditën e sotme, në puntatën e rradhës së “Për’puthen”, është zbuluar se Aulona Musta do të jetë zyrtarisht opinioniste e “Për’puthen”.

Gazetaren do e shohim teksa jep opinionet e saj për emisionin e dashurisë, intrigave dhe emocioneve të forta.

 “Është shumë kënaqësi që do të jem më Nedën. Nuk besoj se do kapemi për flokësh, po çfarë s’bën vaki. E ndoqa që javën e parë se më tërhoqi, më ka pëlqyer kasti, më duken më të rritur më të pjekur. Më mbante të mbërthyer para TV dhe krijova opinione me shumicë që kam fatin t’i them këtu.”-tha Aulona.

Në nisje të programit, Aulona zhvilloi edhe një takim 4-minutësh me bashkëshortin e saj, Tomin, të cilit i tha “porositë” pas angazhimit të ri në agjendën e saj të ngarkuar.