Maluma është këngëtari i fundit që është gjuajtur me telefon gjatë koncertit të tij në San Antonio, Teksas.

Këngëtari, 29 vjeç, ndaloi atë që po bënte kur telefoni i goditi kofshën dhe shikoi në turmë për të parë se kush ia hodhi atë, sipas TMZ.

Ai tregoi me gisht dikë dhe u pa duke thënë "Ishe ti?" dhe më pas ai tundi kokën dhe u pa duke thënë dy herë 'mos e bëj këtë'.

Artisti me origjinë kolumbiane përdori gjithashtu gishtin e tij dhe tundi atë për të qortuar fansin përpara se të rifillonte shfaqjen.