Spektakli i ‘Eurovision Junior 2023’ është mbajtur ditën e djeshme dhe fituese është shpallur Franca.

Shteti përfaqësohej nga këngëtarja Zoé Clauzure me kengën “Cœur” (Zemra), e cila kryesoi me votat e publikut dhe të jurisë para dhe gjatë spektaklit.

Ndërkohë, Shqipëria u rendit në vendin e tetë dhe përfaqësohej nga Viola Gjyzeli, me këngën "Bota".