Ditën e sotme në BBV është realizuar loja e sekreteve. Banorët kanë ndarë në dhomën e rrëfimit sekrete dhe tanimë duhet t'i gjejnë se kujt i përkasin.

Sara i ka treguar Bardhit sekretin e saj. Ajo i ka rrëfyer atij se ka humbur një fëmijë tani afër. Sara tha se nuk e di askush as brenda dhe as jashtë shtëpisë përveç personi me të cilin ka qenë shtatzënë dhe mamaja e saj.

"Tani afër kam humbur një fëmijë. S'e di askush brenda, as jashtë. Përveç atij dhe mamit. Kur kam humbur fëmijën ka qenë pika që u bëra kjo Sara pa takt!"- tha ajo.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Big Brother Alb VIP Edition (@bigbrotheralb_vip)