E ftuar në emisionin ‘Natën me Aulonën’, Ada Doçi, motra e Erjola Doçit flet për lojën e së motrës dhe për lidhjen me Azetin.

Edhe po ta di nuk them dot gjë, por përderisa ka dalë videoja me Azetin, ka qenë e lidhur. Nuk besoj se është më.

Të tregon? Të thotë ty?

Po, më tregon, por lajmet qarkullojnë, duan të bëjnë lajm. Tani ka kaluar ajo. Çdo gjë e kaluar, është kaluar.

Gjithashtu, nuk u la pa përmendur dhe Silvi, i cili shprehu pëlqim ndaj Erjolës. Ada tha se vlerësoi cilësitë e së motrës, por shtoi se nuk i beson historive të dashurive që lindin në Big Brother.