Më 25 maj do mbahet finalja e "Big Brother VIP Albania 3".

Gjatë spektaklit të sotëm Ledioni ka zbuluar se finalja e madhe e këtij “reality-show” të këtij edicioni do të mbahet më 25 maj dhe banorët që do të jenë deri në finale, do të duhet të qëndrojnë edhe më shumë se një muaj brenda shtëpisë.

Kohëzgjatja e formatit të "Big Brother" është 100 ditë.