Lëvizja e fundit në divorcin e komplikuar mes Francesco Totti dhe Ilary Blasi mbërrin përmes rrjeteve sociale. Ish-kapiteni i Romës dhe prezantuesja kanë fshirë nga profilet e tyre sociale fotot me partnerët e rinj, Noemi Bocchi dhe Bastian Muller. Arsyeja? Asnjë krizë marrëdhëniesh, siç mund të mendohet në kohën e rrjeteve sociale. Në vend të kësaj, bëhet fjalë për një strategji të rekomanduar nga avokatët në procesin e ndarjes.

Sipas thashethemeve të fundit, Francesco Totti dhe Ilary Blasi "kanë vendosur të zvogëlojnë ekspozimin e tepërt të marrëdhënieve të tyre përkatëse, të cilat kanë qenë prej kohësh në qendër të thashethemeve. Avokatët e të dyja palëve do t'i kishin këshilluar klientët e tyre që të shijonin jetën e tyre private larg syve kureshtarë ."

Prandaj, harroni selfiet në çift dhe postimet romantike me partnerë të rinj. Jeta e dashurisë së Francesco Tottit dhe Ilary Blasi do të mbetet larg Instagram & Co. Të paktën për momentin. Një fakt që thotë shumë për rolin e mediave sociale në proceset e ndarjes. Vetëm mendoni për Ferragnez. Chiara Ferragni dhe Fedez vendosën të mos i ekspozojnë më fëmijët e tyre në rrjetet sociale. Megjithatë, vendimi i Tottit dhe Blasit ka të bëjë me partnerët e rinj. Një vendim që mund të lidhet edhe me faktin se në gjykim është në lojë edhe elementi i akuzës: gjyqtari do të duhet të vendosë “fajin” e divorcit mes të dyve.

Jo vetëm. Divorci më i përfolur i dy viteve të fundit është pasuruar edhe me elemente të tjera të reja. Sa për Tottin dhe Noemi duket se familja shumë shpejt mund të zgjerohet: sipas thashethemeve të fundit, ende të pa konfirmuara, ajo është në pritje të një fëmije.