Ka shum? vite q? thonjt? jan? shnd?rruar n? nj? tablo pikture, q? ndjek aktualitetin n? çdo rast. Dhe tani, meq? jemi n? muajin e dashuris? dhe ngjyra e kuqe dominon, pse mos e vendosim edhe n? thonj? Festoni apo jo, zemra ?sht? zem?r dhe duket mjaft e bukur edhe mbi thonj.

Ndaj n?se k?to dit?, para dat?s 14 shkoni te manikyristja, k?rkojini nj? model t? veçant?, pasi t? frym?zoheni nga fotot e m?poshtme.

Tri hijet e s? kuqes

Nj? viz? e thjesht? n? mes t? nj? sfondi me ngjyr? t? ?mb?l, p?r partizanet e thjesht?sis?

Zemra n? an?

Dashuri dhe puthje n? sfond t? kuq seksi. Kush tha q? vet?m e kuqja ?sht? seksi?

Zem?r, m? d?gjon?

Lovie birds

Modeli klasik dhe i shum?preferuar

Eleganca e thjesht?sis?

Zem?r me maj?

Rock heart

Midis zemrash

Ku ?sht? zemra?