4 hapa “bio” për të eliminuar celulitin

Këtë verë, thuajini celulitit lamtumirë…

Nëse keni celulit dhe ndjeheni pa fat, tashmë është koha t’i thoni stop ndjesive të këqija…Nuk ka më pakënaqësi ndaj vetes, nuk ka më trup të dehidratuar, tanimë ka vetëm BODY STRATEGIST, një metodë që na mundëson një trup të bukur vetëm me anë të një masazhi me produktet Comfort Zone!

Ju duket e pabesueshme?! Na besoni që fillimisht, e tillë na u duk edhe ne, por tani mund t’ju japim garancinë se kemi gjetur “celulit-killerin” më të famshëm të momentit dhe të gjithë e quajnë  BODY STRATEGIST!


Kjo linjë është një paketë e kompletuar që përmban skrabin, kremin, kremin-xhel, vajin e trupit, fashën me ngjitëse, kremin d-age dhe xhelin, të gjitha produkte të shëndetshme, pa silikon, pa vajra minerale dhe ajo që është më e rëndësishmja, me 98% të përbërësve plotësisht natyralë…Çdo ingredient i harmonizuar në këto produkte është përzgjedhur me kujdes për të garantuar maksimumin e eficiencës, duke rritur elasticitetin e lëkurës dhe duke i mundësuar asaj zgjidhje intensive të problemeve me celulitin dhe jo vetëm. Por jo vetëm kaq, BODY STRATEGIST nga Comfort Zone është një sistem i avancuar që ndihmon në rimodelimin dhe tonifkimin e trupit tuaj, mjafton që produktet e prezantuara në këtë linjë të përdoren në mënyrën e duhur.

Le t'i themi edhe njëherë stop metodave joefikase duke i dhënë vetes një mundësi për të përdorur produkte që kanë lindur nga shkenca dhe njëkohësisht nga natyra, produkte që janë të specializuara për të trajtuar të gjitha tipet e celulitit.

Ne ju sugjerojmë të provoni linjën BODY STRATEGIST, nga Comfort Zone, e gjeni ekskluzivisht në sallonin New look Tina, prapa ish ekspozitës, përballë Grepit të artë. Na lejoni t’ju themi me bindje se nëse shkoni aty, do të përfitoni trajtimin më të mirë dhe sigurisht që do të mbeteni absolutisht të kënaqura!

Deri në një sugjerim tjetër,  mirpafshim në New look Tina…