Kim Kardashian dhe J.Lo i mundon e njëjta gjë ashtu si edhe ne

Për çfarë bëhet fjalë? Mësojeni tani..


Nga Livia Myftari

Ndërsa deri dje keni menduar se gjërat për personazhet e njohura shkojnë vaj, jemi të bindur se pasi keni parë fotot “pa photoshop” të Kim Kardashian dhe Jennifer Lopez keni kuptuar se edhe ato, njësoj si ne janë të sulmuara nga armiku më i madh, celuliti! Kjo ishte vërtetë një tronditje e mitit se celebritetetet janë të paprekura nga fenomene të tilla e se lëkura e tyre është gjithmonë perfekte…Mblidheni mendjen, nuk është kështu! Nëse nuk filloni tani të trajtoni celulitin, trupi juaj në plazh nuk do të jetë ai që keni dëshiruar gjithmonë për veten tuaj…

Por, a ka një mënyrë efikase për trajtimin e celulitit në mënyrë të shëndetshme e pa ndërhyrje? Ne ju prezantojmë me produktet me përbërje nga balta e Detit të Vdekur, SPA-ja e parë e zbuluar nga njeriu, 400 metra nën nivelin e detit. Bëhet fjalë për produktet e sugjeruara nga firma e njohur italiane Bottega Verde, e cila tashmë vjen me një linjë risi për të gjitha gratë dhe vajzat që vuajnë nga celuliti dhe dehidratimi i lëkurës...

Linja “Mar Morto” është një linjë produktesh që përbëhet nga balta e detit të vdekur, kripërat që ndihmojnë qetësimin e lëkurës, kremi dhe xheli anticelulit dhe gjithashtu uji trajtues me kripëra i pasur me minerale sodio dhe ekstratke anticelulit, perfekt për një luftim “bio” dhe “në kohë” për të gjitha ju!

Editoriali ynë ka përcaktuar më poshtë listën e produkteve që do t’ju duhet të përdorni deri në stinën e plazhit (por jo vetëm) në mënyrë që lëkura juaj të jetë “on top” dhe pa shqetësime! Hidhuni një sy sugjerimeve tona dhe drejtohuni në pikën më të afërt Bottega Verde për të bërë tuajat produktet “Mar Morto”...

Skrab nga Deti i Vdekur
Nëse jeni duke kërkuar për një produkt që e lë lëkurën tuaj të shkëlqyeshme, skrabi “Mar Morto” nga linja e detit të vdekur është ai që ju duhet! Ky produkt ndihmon lëkurën të përgatitet duke hapur poret në mënyrë që të përthithet kremi dhe uji. Falë aksionit të skrabit, celuliti do të zhduket duke e lënë lëkurën tuaj të tonifikuar!
Ujë "No Acqua"
E dini se uji është thelbësor për të luftuar celulitin? Sigurisht, jo një ujë çfardo do të bëjë efektin që ju dëshioni, ai që ju bën më tepër punë është toniku i sugjeruar nga Bottega Verde, një trajtues i pasur me kripërat e Detit të Vdekur, me minerale sodio dhe me ekstrakte anticelulit! Ky produkt përbën një risi të sjellë nga Bottega Verde pasi ai ka një efekt të fuqishëm dhe të menjëhershëm. Aplikohet pa masazh dhe rezultatet mund të shihen brenda 15 ditëve!
Kripëra nga Deti i Vdekur dhe qumësht tonifikues
Të bësh “banjo” qetësuese me kripëra nga Deti i Vdekur është zgjidhja perfekte për eleminimin e qelizave të vdekura nga trupi. Gjithashtu edhe qumështi i pasur me kripëra ndihmon në një lëkurë më të shëndetshme dhe më të butë… I gjeni vetëm në Bottega Verde!
Krem anticelulit
Një produkt që ka një qëndrueshmëri të këndshme mbi lëkurën tuaj. Në sajë të përbërësve të vlefshëm dhe funksionalë të përfshirë në baltën e Detit të Vdekur, kremi anticelulit shërben për tonifikim dhe zbutje të lëkurës. Aroma e tij e veçantë është dhënë nga një përzierje e vajrave esenciale thelbësore për trajtimin e celulitit…
Maskë fytyre nga balta e Detit të Vdekur
Ky produkt është definitivisht energjia e lëkurës tuaj! Maska “Mar Morto” nga Bottega Verde i jep lëkurës tuaj jetë duke e pastruar atë nga qelizat e vdekura dhe duke e rigjallëruar me elementet më të çmuar si kalçiumi e magnezi.

Mjaft më me celulitin si pjesë të jetës tuaj! Mjaft më me produkte joefikase! Ne ju sugjerojmë të vizitoni Bottega Verde për t’u njohur me cilësinë e vërtetë të produkteve italiane, si për fytyrën ashtu edhe për trupin! Bottega Verde është lehtësisht e aksesueshme në TEG, QTU dhe në rrugën “Myslym Shyri”, gjithashtu mund ta gjeni edhe në Vlorë, Gjirokastër e Elbasan! Për më tepër produkte nga kjo linjë, klikoni këtu