E veçanta e ftesave të sfilatës së parë CLASS


Nga Ina Haxhiaj

Nuk mund të mungonte në një nder eventet më të rëndësishme të vitit,në sfilatën e parë CLASS, aty ku çdo element ishte i menduar dhe kuruar deri në detaj edhe realizimi me shumë finesë i ftesave të saj për 100 të ftuarit ekskluziv të mbrëmjes. Në ngjyrën rozë bebe, me një shkrim silver, futur në një zarf të thjeshtë por elegant po të së njëjtës ngjyrë kjo ftesë godiste çdo dorë të ftuari që e mbante atë edhe për një tjetër arsye.

Për të qenë edhe ato në lartësinë e eventit dhe të ftuarve të tij, ftesat ishin të aromatizuara me 1 nga parfumet më emblemë dhe klas të Tiranës por edhe të të gjithë botës.

Amouage Opus, nga linja e parfumeve të luksit dhe ekskluzivitetit, ku falë shtëpisë së parfumeve Maison de parfum fatmirësisht mund ta disponojmë edhe ne ishte pikërisht aroma që shoqëronte së bashku me tekstin e mirë se ardhjes edhe ftesat e kësaj sfilate.

 

Të shumtë ishin ata që e vunë re këtë detaj kaq të veçantë, duke shprehur kështu edhe nëpër rrjetet e tyre sociale entuziazmin dhe pozitivitetin lidhur me këtë fakt. Më poshtë po iu njohim me disa nga mrekullitë e kësaj linje të cilat mund t’i gjeni të gjitha lehtësisht në dyqanet e Maison de Parfum , në librin universitar dhe qendrën tregtare Toptani.

Një event që do të mbahet mend gjatë për shumë arsye, kjo sfilatë e parë e Class-it dhe që sa herë do të kujtohet prej të ftuarve  do të lidhet gjithmonë me aromën Amouage si karakterizuese të saj, njësoj dominante, njësoj e paharrueshme, njësoj CLASS.

Amouage Blossom Love
for women
 
Amouage Lilac Love
for women
 
Amouage Opus
for women and men
 
 
Amouage
Blossom Love, Lilac Love, Myths
 
Amouage Myths
for women

Amouage Memoir Man, Honour man
for men
 
Amouage Sunshine, Bracken Woman
for women
 
Amouage Reflection Woman
for women