Produktet 'must' që do t’ju duhen për të përballuar rrezet e diellit këtë verë

Mos harroni edhe kapelen e plazhit…


Nga Livia Myftari

Ditët e nxehta me diell, e me dëshirën e madhe për të shkuar në plazh janë shumë afër, ndaj të gjithë duhet të mobilizohemi për të marrë masat për ta përballuar diellin me të mirat e të këqijat e tij.

E ndërsa vendosim një balancë dhe kuptojmë se efektet negative të diellit janë të shumëta në numër dhe të rrezikshme për lëkurën tonë, atëherë vihemi përpara përgjegjësisë se mbrojtja nga rrezet e dëmshme, duhet të trajtohet me seriozitet dhe vëmendje të veçantë.

Kur themi “mbrojtje nga dielli”, sigurisht që i referohemi përdorimit të kremrave me faktorë mbrojtës nga rrezet e dëmshme të diellit, të përshtatshëm me tipin dhe nevojat e lëkurës për çdo njeri, në sezonin e plazhit.

Shmangni rrezikun për sëmundjet, apo plakjen e lëkurës duke përdorur produktet e duhura, me përbërësit e duhur që duhet të jenë natyralë dhe të shëndetshëm për lëkurën dhe trupin tuaj.

Ndërkohë që ju po mendoheni për të gjetur produktet ideale për mbrojtje , Bottega Verde ka krijuar një super linjë për mbrojtjen gjatë ekspozimit në diell dhe pas diellit, për të rritur dhe fëmijë!

Që nga përbërja e qumshtit rezistent ndaj ujit, e deri te serumi mbrojtës për lëkurën delikate të fytyrës me petalet e lules së Diellit që mbron dhe intensifikon ngjyrën e nxirjes, e gjithë linja është menduar për të qënë aleati më i mirë i juaji në ditët e nxehta.

Në listën e mëposhtme kemi sugjeruar disa nga produktet “must” që Bottega verde ofron për të gjithë ne…

Qumësht spray "Sol Protezione"
Krem pas diellit "Sol Tropikal"
Krem për nxirje intensive "Abbronzatura Intensa"
Krem me mbrojtje të lartë për fëmijë "Sol Bimbo"
Mbrojtje nga dielli për fëmijë "Sol Bimbo"