Produkti që nuk duhet t’i mungojë kurrësesi çantës tuaj të plazhit

Një parfum por jo vetëm…


Nga Livia Myftari

Me ardhjen e ditëve të verës dhe të nxehtit të madh, frekuentimi i plazheve është zgjidhja e vetme për t’i shpëtuar vapës e për të gjetur flladin freskues që vjen nga deti dhe dallgët e tij…Bashkë me dëshirën për të shkuar në plazh, vjen gjithashtu edhe sfida për të gjetur produktet e duhura që do  të  përdorim për t’i bërë ballë rrezeve kokëforte të diellit, të tilla si, kremi, vaji i plazhit, kremi after sun, freskuesi i lëkurës, etj. Sigurisht që për të vendosur produktin që na përshtatet më shumë duhet t’i provojmë të gjitha llojet në mënyrë që të dalim në një përfundim të vetëm… Një ndër produktet që ne do t’ju sugjerojmë sot për përdorim masiv në plazh, është pikërisht parfumi edt nga Bottega Verde, Giardini Toscani!

Giardini Toscani është linja e parfumeve edt që Bottega Verde propozon për stinën e verës! Me një aromë të ëmbël nga kopështet e Toskanës së famshme, këto parfume i sjellin lëkurës tuaj freskinë që i duhet më shumë në këto ditë të ngrohta vere… Njësoj si një shëtitje në këto kopështe, edhe frangranca që ato përcjellin është ajo që kishit kërkuar deri tani!

Nëse ju ishte formuar bindja se nuk mund të përdorni parfum në plazh, ne ju vërtetojmë të kundërtën me linjën e parfumeve nga Bottega Verde, sepse vetë aroma që ato përcjellin, përbën esencën të cilën askush nuk do të donte ta humbiste…

Me aromë lulesh, apo me aromë frutash ekzotike, lëkura juaj do të ndjehet e përkëdhelur jo vetëm nga era e mire, por edhe nga freskia që do të ndjejë pasi të përdorë këtë parfum…

Provoni vetëm një herë të përdorni një ndër parfumet me aromat magjepsëse të linjës Giardini Toscani dhe do të dashuroheni marrëzisht me të duke mos dashur ta lini kurrë pas dore…

Në të gjitha dyqanet Bottega Verde do të gjeni linjën komplete të parfumeve Giardini Toscani me një çmim fantastik dhe super të favorshëm!