Kjo është kutia që do të na duhet këtë periudhë edhe më shumë sesa vetë kutia e ndihmës së shpejtë

Kutia "must"


Nga Ina Haxhiaj

Bëhet fjalë për kutinë “Rituali” të Biofficina Toscana, emrit të kozmetikës organike e të çertifikuar e cila kuron dhe trajton fytyrën tuaj duke e mbajtur atë larg çdo kimikati apo elementi të dëmshëm.

Kjo kuti përmban 7 produkte, të gjitha organike për një kujdes të plotë të lëkurës suaj. Por, për më tepër ndiqni videon e realizuar nga Cocomed e cila ju prezanton në detaje me produktet e kësaj kutie "Rituali" dhe ju tregon hap pas hapi përdorimin e pastruesve scrub-it, radhën e vendosjes së serumit, kremrave e gjithë elementëve të tjerë të domosdoshëm për një lëkurë rrëzëllitëse e të shëndetshme.

Për më shumë produkte dhe info rreth tyre nga Cocomed, mjafton të klikoni këtu.