Si t’i përgjigjesh dikujt që të thotë se partneri/partnerja është më i/e mirë se ty

Njëherë e përgjithmonë


Nga Ina Haxhiaj

Të tillë ka sa të duam dhe këtë koment më shumë disa njerëz e shijojnë sesa e kursejnë. Sigurisht kur ke dikë në krah,për shkak të ndjenjës ndoshta edhe ty vetë të duket më i mirë, por jo domosdoshmërisht këtë fakt duhet ta pranosh nëse ta thonë të tjerët. Qoftë nisur nga paraqitja sesa i mbajtur apo e mbajtur është apo qoftë edhe sesa më simpatike apo simpatik është nuk të vjen mirë një gjykim i tillë i jashtëm e tejet sipërfaqësor  prandaj dhe i duhet dhënë një zgjidhje këtij problemi, një zgjidhje vere, një zgjidhje me emrin Springfield.

Përgjithësisht komentet e njerëzve që duan gjithmonë të gjejnë mes çifteve më të mirin jepen nisur nga paraqitja e jashtme prandaj dhe zgjidhjen e problemit duhet ta gjejmë pikërisht aty.

Nëse partneri/partnerja është modern/e, me stil amerikan, ndjek gjithmonë trendet më të fundit por njëkohësisht pa hequr dorë edhe nga cilësia, duhet me patjetër të jetë një klient Springfield dhe nuk ka arsye në botë për mos të qenë dhe ti.

Vetëm pak përkushtim ndaj vetes, disa rekomandime të mira siç është dhe rasti i këtj dyqani dhe ja ku me të ardhura mesatare mund të përballosh për mrekulli garderobën e duhur për të qenë në mos më e/i mirë se partneri/partnerja të paktën  e/i denjë për të.

Çfarë ofron një sezon nuk ofron një tjetër në këtë dyqan sepse moda është gjithmonë dinamike dhe Springfield gjithmonë me dëshirën e madhe për ta ndjekur atë.

Një tjetër element i rëndësishëm që nuk duhet harruar është edhe cilësia dhe stili casual ku për të gjithë ata/ato që nuk dalin dot kurrsesi nga vetja për të qenë në lartësinë e duhur pamore të partnerit/partneres me Springfield do të jenë vetvetiu të tillë sepse ky emër i integron më së miri të dyja këto veti.

Një koleksion tejet  komod por dhe klasik, për stile te ndryshme jete, për rutina pune dhe orë të gjata relaksi, për udhëtime vere, ditë zyre apo netë të gjata kampingu SPRIGFIELD është aty, për t’ju ndihmuar në çdo kohë e në çdo moment si ju ashtu dhe lidhjen tuaj.

Dyqani gjendet në qendrën tregtare TEG dhe nëse klikoni këtu do mund të shihni më shumë produkte nga ky brand fantastik.