Gjërat që duhet të blini me PATJETËR sapo të merrni rrogën

1,2,3...lista


Nga Ina Haxhiaj

Që mos të blejmë gjëra koti dhe të panevojshme sa herë që llogaria jonë mbushet sërish në fillim të çdo muaji, është e mira të krijojmë gjithmonë  një listë me gjërat që na duhen më së shumti dhe njësoj si lista e ushqimeve që mbajmë në dorë sapo hyjmë në supermarket, ta përdorim edhe atë për orientim në blerje. Të paktën kështu ndërgjegjen do ta kemi të qetë që e provuam pasi në fund të fundit dihet ajo, do të blejmë gjithmonë gjërat jashtë liste, atë që duam dhe kurrë ato që na duhen me të vërtetë.

Dhe Parfois është pikërisht mëkati jonë por njëkohësisht dhe dashuria. Shihni bukuritë dhe koleksionin e ri të brandit portugez dhe zgjidhni se me çfarë do të mëkatoni dhe ju këtë muaj duke e lënë kështu listën të jetë thjesht një copë letre pasi të keni parë gjithë këto mrekulli.

Për më shumë artikul PARFOIS mjafton të klikoni këtu.

Çantë zyre dhe pupa Parfois
Syze dhe varëse baby pink Parfois
Çantë e zezë dhe kapele e bardhë verore classy chic Parfois
Çantë me thekë dhe print elefanti Parfois

 

Çantë me print dritareje, parissian style Parfois
Backpack me print lulesh Parfois
Çantë shpine e bardhë Parfois
Çantë e zezë dhe byzylyk dore gold Parfois

 

Varëse chain gold dhe silver Parfois
Varëse stil bohemian Parfois