Top parfumet me ulje më lirë se kudo në Etos Weekend Sale

Ulje, ulje, ulje


Nga Livia Myftari

Ju mbahen mend ditët kur ëndërronit për të blerë lirë një parfum të shtrenjtë? Po ëndrrat për të pasur mundësi zgjedhjeje ndër qindra produkte të ekspozuara me ulje? Erdhi momenti të hapni sytë, realiteti është akoma më interesant…


Fjala “ulje” është ajo që na intirgon më tepër kur vjen puna te të bërit blerje, për më tepër kur bëhët fjalë për produkte relativisht të shtrenjta që në gjëndje normale duhet të mendohemi dy herë për të shpenzuar… E kemi fjalën për produktet kozmetike… A nuk janë të vetmet për të cilat duhet të bëjmë gjithmonë pakt me cilësinë?


Pas gjithë përpjekjeve të përditshme për të gjetur produktet e duhura të bukurisë, më në fund po dëgjojmë lajmin e mirë të uljeve, tashmë një produkt i mirë do të kushtojë shumë më pak, një parfum do vijë aromë të mirë po njësoj edhe pse ne do ta blejmë me 40% ulje dhe sigurisht që një krem hidratant do të rigjenerojë po njësoj lëkurën tuaj të fytyrës…


Etos &al është vendi ku do t’i gjeni të gjitha çfarë përmendëm më lart, mjafton të lundroni më poshtë në listën e sugjeruar nga editoriali ynë…

Cartier
Parfum
Calvin Klein
Parfum Calvin Klein Euphoria (men)
Dsquared2
Parfum Dsquared2 Wood (she&he)
Chloe, Narciso, Versace
Parfume deri në 30% ulje
Cartier
Parfum Cartier Roadster
Estee Lauder
Parfum Estee Lauder Pleasures

Por jo vetëm kaq... Në Etos do të gjeni gjithashtu vitrinën më të pasur të parfumeve të reja të cilat vijnë afër shijes tuaj për t'ju dhuruar aromat më "in" të momentit... Për të gjithë të apasionuarit pas parfumeve, aroma më e re nga Chanel, Gabrielle apo Gucci Bloom janë një must për t'u provuar e për t'u shijuar!


Etos&al ofron sugjerime nga më të ndryshmet kur vjen çështja te produktet e bukurisë, mjafton të shkoni e të vizitoni një nga pikat Etos...

Weekend Sale ne Etos - Qindra produkte me ulje. Zbuloni çdo fundjavë duke na ndjekur në Instagram @etosparfumeri