E premtja e zezë në Tiranë, ja çfarë do të ndodhë nesër

Lajme të mira për të gjitha vajzat…


Nga Livia Myftari

Lëkura e mirë, flokët e bukur dhe esenca e parfumit janë tre gjërat thelbësore përpara të cilave çdo vajzë do të dorëzohej e çdo grua do të bënte çmos për ti pasur të garantuara gjatë gjithë jetës së saj…

 

Që nga hidratanti e deri te manikyri, të gjitha vajzat shpenzojnë shumë për të qenë gjithmonë bukur e në lidhje me këtë, lajmi më i mirë që mund të dëgjojnë, është ai i uljeve të mëdha në produktet që ato duan më shumë, thjesht dhe qartë, në produktet e kozmetikës!

Në fakt një tjetër lajm i mirë në lidhje me to, është edhe gjetja e vendit që i përmbledh të gjitha llojet, tipet dhe emrat e produkteve më të mira, në mënyrë që zgjedhja të bëhet më e thjeshtë duke kursyer kohë, mund dhe energji… E ku ka më mirë se të blesh në të njëjtin vend shampon, hidratantin, parfumin e manikyrin?!

Etos&al është një ndër vendet në të cilat do të ndjeheni të lumtura kur të shkoni, pasi jo vetëm që do të gjeni produktet e preferuara, por do të mund ti bëni tuajat ato edhe me një çmim shumë interesant në një ulje që do të favorizojë çdo interes tuajin duke ju bërë kështu blerëse potenciale të produkteve kozmetike…

Parfumi juaj i preferuar nuk ka kushtuar kurrë kaq lirë e gjithashtu kremi që i duhej fytyrës tuaj për ta përgatitur atë për ditët e ftohta, është aty në çmimin më të mirë të mundshëm e sigurisht në cilësinë që gjithmonë keni kërkuar të investoni në veten tuaj!

Tashmë Etos është kthyer në emrin më të dashur për vajzat në kryeqytet e sigurisht që lajmi i uljeve në këtë vend përbën gëzim për të gjitha ato që adhurojnë të dukurit bukur… 20% ulje për çdo produkt të markave prestigjoze, 20% mundësi për të bërë blerje të zgjuara e për të përjetuar një eksperiencë unike në lundrimin e artikujve më në zë të kozmetikës!