Erdhi koha për të hequr pemën e Vitit të Ri! Në disa tradita kjo datë është 5, në disa 6.

Megjithatë, këtë herë, mos vendosni gjithçka në kuti. Disa nga zbukurimet, duhen hedhur. Revista Psikologjia ka publikuar një listë me produktet që nuk duhen mbajtur një vit të tërë, pa asnjë funksion.

1. Dritat e thyera të pemës.

2.Pema që nuk qëndron.

3. Çorapet që nuk përputhen me pjesën tjetër.

4.Zbukurimet e realizuara me fruta, brumë dhe produkte që prishen.

5.Elfin e mërzitur në raft.

6.Stolitë e çudishme që bëjnë strehë te dekoret e fundit për shumë vite.

7. Ndërkaq mund të mbani pa frikë zbukurimet sentimentale.