Vera nuk është stina për të qëndruar brenda dhe për t’u mërzitur – përkundrazi është koha për të dalë dhe për t’u kënaqur. Nëse ndalesh në ide për të krijuar takime, më poshtë do të gjesh një listë që do të të shërbejnë për të gjithë stinën e verës. Kontrolloji!

Merr një kanoe me qira dhe bëj një xhiro në lumin e afërt.

Një aventurë më kal në breg.

Merr disa mësime sërfi.

Qëndro në club gjatë gjithë natës dhë rrëmbe disa ushqime.

Ha midhje dhe provo koktejle në orët e vona.

Ftoje dikë për të pirë bashkë një koktej tropikal.

Planifiko një fundjavë jashtë.

Gatuaj pica në barbecue.

Shijo një pishinë të madhe gjatë gjithë ditës.

Krijo një marrëdhënie të re me natyrën dhe fotot.

Bëhu pjesë e një grupi fitnesi.

Vizito marketet e fermerëve lokalë dhe zgjidh produktet e stinës.

Merr bileta për një koncert jashtë.

Vizito parkun e qytetit dhe rrezet e diellit.

Merr me qira një Vespa dhe vizito qytetin në një ditë të bukur.

Shko në plazh dhe ndërto një piknik.

Verën shijoje në zonën ku prodhohet.

Përgatiti pastat në shtëpi dhe shijoji jashtë.

Shko në një kënd lojërash dhe mëso të ngasësh gjithҫka.