Është e pamundur të mos ndihesh xheloz ndërsa sheh me dhjetëra-qindra profile që "shesin" stilin e një jetë vanitoze në rrjetet sociale dhe bëjnë të pamundur që gjithçka në sytë e publikut të jetë perfekte. Por nuk është gjithmonë kështu. Në këto foto, ju do të shikoni se realiteti ëhstë ai që jetojmë ne çdo ditë, se asnjëherë gjërat nuk janë perfekte, se ndodh shumë shpesh të na prishen ëmbëlsirat gjatë gatimit dhe se, prandaj jeta është më e bukur...