Rianne Meijer është një blogere e njohur që admirohet nga mijëra njerëz. Ajo ka një trup perfekt, fotot e saj janë tejet të bukura, pra jeta e saj në Instagram duket e mrekullueshme. Mirëpo, siç ju e dini, nuk ka një jete perfekte, prandaj dhe ajo ka vendosur të tregojë jetën e vërtetë.

Meijer u tregua e guximshme, duke treguar foto spontane që ajo realizon shumë larg asaj që shohim në profilin e saj.