Të jesh kursimtar është diçka vërtet pozitive, por jo gjithmonë çon në rezultatet që ne dëshirojmë. Para se të zvogëloni shpenzimet tuaja, duhet të siguroheni që kjo gjë nuk do të çojë në rritje të shpenzimeve në të ardhmen. Ju nuk dëshironi me siguri të paguani për të njëjtën gjë dy herë.

Këshilla jonë është që të jeni të përgjegjshëm në lidhje me gjërat që blini dhe të bëni një listë të gjërat që ju duhen patjetër. Ato që mbeten jashtë listës mund të presin. Gjithsesi, ne do t’ju vijmë në ndihmë duke ju treguar 5 gjërat nga të cilat duhet të hiqni dorë edhe pse i doni shumë.

Fustanet e lira

Fustanet e lira janë të lehta për t’u dalluar edhe nga distanca: ato pasqyrojnë shumë dritë, qepjet janë të dukshme. Ato mund të shkatërrojnë shumë shpejt pamjen e një gruaje të bukur.

Reçipetat sportive

Njerëzit shpesh ia atribuojnë emrin reçipeta sportive edhe atyre që nuk janë vërtet të tilla. Reçipetat sportive supozohen se janë bërë për të mbështetur gjinjtë, duke i kufizuar ato nga lëvizja. Pra, gjinjtë duhet të mbrohen sa më shumë të jetë e mundur. Reçipetat sportive janë gjithashtu të mira për të thithur djersën.

Thikat në kuzhinë

Thikat e mira: presin dhe lahen lehtë. Nëse në kuzhinën tuaj keni shumë thika, por asnjëra nuk ju kryen punë, është koha për të bërë një investim të rëndësishm në enët e kuzhinës.

Parfumet

Shumë vajza blejnë parfume falso të markave të famshme. Mirëpo, në këtë mënyrë ju nuk kurseni para sepse parfumet e lira nuk zgjasin shumë dhe ju duhet të hidhni herë pas here në mënyrë që të ndihet.

Kuleta

Ky aksesor thotë shumë për gratë. Diçka e vjetër dhe aspak në modë nuk mund të bëjë një përshtypje të mirë tek shefi juaj, pa marrë parasysh sa elegante janë rrobat tuaja. Mos kurseni për kuletën tuaj, sepse një cilësi e lartë do të zgjasë për një kohë të gjatë dhe do t’u tregojë statusin tuaj njerëzve të tjerë.