Thuhej se do të martoheshin së shpejti, mirëpo diçka ka ndodhur mes tyre dhe ylli i muzikës pop Rihanna i ka dhënë fund lidhjes me miliarderin arab, Hassan Jamel. Lidhja po shkonte mirë dhe Rihanna madje e kishte prezantuar Hassan-in me familjen. Nuk dihet se çfarë e ka shtyrë çiftin të merrte vendimin e ndarjes.

Rihanna dukej shumë e lumtur me Hassan, pasi prej 3 vitesh kishte gjetur qetësinë me të. Riri nuk ka reaguar ende rreth këtij lajmi, mirëpo me siguri shumë shpejt do të ketë një reagim nga këngëtarja.