Nëse më parë gratë e kishin më problem të tregonin gjendjen e tyre pas shtatzënisë, sot ato madje bëhen frymëzim dhe shembull për vajzat e tjera. Me krenari, ato pranojnë ndryshimet që kanë ndodhur në trupin e tyre, edhe pse periudha pas lindjes për 10% të nënave të reja është depresionuese.

Përmes këtyre fotove, dëshirojmë të motivojmë të gjithë nënat e reja, që t’i pranojnë më lehtë ndryshimet në trupin e tyre pas shtatzënisë, sepse nuk ka asgjë të keqe të kesh një trup ''mami’’.

 Amy Schumer

Ashley Graham

Chrissy Teigen

Jessie James Decker

Hilaria Baldwin

Millie Mackintosh

Gemma Atkinson

Audrey Roloff

Ali Manno Fedotowsky

Tia Mowry

Jamie Otis

Rachel Platten

Cardi B

Kourtney Kardashian