Një prej gjërave që na “mundon” më shumë në fundvit, është të mendojmë se çfarë do t’i dhurojmë secilit prej të dashurve tanë. Sigurisht, është një mundim i ëmbël, por duhet ta pranojmë që është kaq e vështirë të gjesh atë çka do të bënte të lumtur secilin nga njerëzit e zemrës. Por Santa Margherita e bën gjithçka më të thjeshtë.

Ky vend, që ne na pëlqen ta quajmë oaz festiv, sepse aroma e festave ndihet që pa hyrë brenda, është vendi që di të bëjë të lumtur këdo. Në Santa Margherita, mund të gjeni gjithçka që shijohet më shumë gjatë kësaj periudhe, duke filluar nga verërat dhe pijet më të mira, deri te panetonet dhe çokollatat më të shijshme që keni provuar ndonjëherë. Shija e panetones origjinale vjen nga Italia drejt e te Santa.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Margherita Wine (@santa2wine)

A kanë kuptim festat pa këto gjëra të mira?! Përgjigjen e kemi të gjithë të qartë, sepse shija e mirë është e dashur për këdo, nga të gjitha moshat. Për këtë arsye dhuratat e Santa Margherita janë zgjidhja e duhur, pa ju dashur të shqetësoheni nëse dhurata do t’i pëlqejë apo jo personit që do t’ia jepni.

Për adhuruesit e verërave, Santa Margherita ofron shijen klasike të verës autentike italiane. Gjithashtu panetonet unike kanë një shije të pagabueshme, duke sjellë aromën italiane në tryezat tuaja.

Veç shijes së padiskutueshme të produkteve, po aq fantastik është edhe paketimi në shporta, për ta bërë dhuratën edhe më speciale. Mund të shtoni në shportë gjithçka që doni. Ju paralajmërojmë që do ta keni pak të vështirë të përzgjidhni mes aq shumë produktesh që do të shihni.

Mund të vizitoni nga afër dyqanin e ndodhur në zonën e Bllokut, pranë Librit Univeristar për të zgjedhur nga afër dhuratat tuaja.

Vetëm në Santa Margherita do të gjeni ide të shijshme dhe origjinale dhuratash.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Santa Margherita Wine (@santa2wine)