Nuk ka asgjë më të bukur sesa puthjet romantike në filma që ju bëjnë të qeshni, të qani apo të bëni edhe një postim në Facebook që burrat duhet të jenë më shumë si Ryan Gosling. Jemi të sigurt që Eva Mendes është e vetëdijshme për fatin që ka.

Megjithatë, thjesht nuk mundesh ta krahasosh një puthje filmi me atë të jetës reale. Filmat përdorin një mjedis të kontrolluar për të krijuar puthjet epike, romantike. Nga ana tjetër, jeta reale është më spontane.

Meqenëse sot, 6 korrik, është Dita Ndërkombëtare e Puthjes, ky është edhe momenti më i mirë për të parë një film që përmban puthjen e preferuar romantike të Hollywood-it.

1. The Notebook (2004)

Shi, të dashuruar dhe Ryan Gosling… "The Notebook" 2004 mbetet një nga filmat më romantikë të të gjitha kohërave. Dhe, natyrshëm, duhet të ketë një puthje epike, romantike.

2. Titanic (1997)

Jeni në një anije që është gati të fundoset në oqeanin Atlantik, por aty merr një puthje romantike nga Jack Dawson. Kjo është situata për Rose DeËitt Bukater, udhëtarja e klasit të parë që bie në dashuri me Jack Dawson e varfër.

3. Never Been Kissed (1999)

Josie, 25-vjeçare copywriter për “Chicago Sun-Times”, shkëmben puthje romantike me profesorin e saj, Mr. Coulson.

Shikoni skenat e tjera më të bukura të puthjeve dhe gjeni veten.

4. Spiderman (2002)

5. The Princess Diaries (2001)

6. Love Actually (2003)

7. The Princess Bride (1987)

8. Sixteen Candles (1984)

9. He's Just Not That Into You (2009)

10. West Side Story (1961)

11. Gone With The Wind (1939)

12. Pretty Woman (1990)

13. When Harry Met Sally (1989)

14. Romeo + Juliet (1996)

15. Ghost (1990)

16. The Bodyguard (1992) 

17. Brokeback Mountain (2005)

18. Lady and The Tramp (1955)

19. Moonlight (2017)

20. Twilight (2008)