Çizmet janë një mundësi mjaft e mirë përgjatë gjithë vitit, por ne i duam veçanërisht në vjeshtë, sepse mund t'i veshim me gjithçka, që nga xhinset deri tek fundet dhe pantallonat e shkurtra.

Ndërsa modelet e çizmeve të frymëzuara nga Perëndimi kanë qenë në trend për shumë kohë, këtë sezon ne po shikojmë më shumë modele ‘cowboy’ dhe për këtë të gjitha mund të jemi më të lumtura.

E vërteta është që ka shumë opsione të këtij modeli çizmesh, megjithatë, këtu keni disa modele specifike që mund t’i keni ndeshur edhe te vajzat e njohura të modës. Disa janë të shkurtra, disa janë të gjata, disa janë neutrale dhe disa janë modele më të guximshme, por të gjitha do t’I japing pamjes suaj një stil krejtësisht të ri.

Tani filloni ëndërroni për të gjitha veshjet që mund të kombinoni me këto modele çizmesh.