Filmi i këtij viti, ku interpretojnë Dwayne Johnson, Ryan Reynolds dhe Gal Gadot, "Red Notice", është tani filmi më i ndjekur në historinë e Netflix, sipas gjigantit të transmetimit.

“Red Notice” solli 328.8 milionë orë shikime, raporton Netflix, duke kryesuar rekordin e mëparshëm të mbajtur nga “Bird Box” i Sandra Bullock në vitin 2018 me 282 milionë orë shikime.

Aktualisht, 50% e të gjithë abonentëve të Netflix në mbarë botën e kanë parë "Red Notice".

Filmi e kaloi rekordin e mbajtur më parë në vetëm 18 ditë, në krahasim me "Bird Box" që zgjati 4 javë.

“Red Notice” u prodhua nga Johnson's Seven Bucks Productions dhe debutoi në faqen e transmetimit në fillim të këtij muaji. Ai ende mbetet në 10 filmat më të mirë në platformë në 94 vende, sipas Netflix.

"Red Notice" tregon historinë e një agjenti të FBI-së të luajtur nga Johnson, i cili duhet të bashkëpunojë me hajdutin më të madh të artit në botë [Reynolds] në një grabitje të guximshme, në mënyrë që të kapë kriminelen më të kërkuar të luajtur nga Gadot.