Ka disa ditë që mendojmë se ka ardhur koha e duhur për të filluar zbukurimet e fundvitit. Dritat, globat zbukurues, pema e aksesorë të tjerë festivë pothuaj kanë zaptuar shtëpitë tona.

Por a mendoni se mund të ketë ardhur koha që të gjitha këto zbukurime t’i bëjmë më të thjeshta e jo aq të tepruara?

Nëse dëshironi që këtë vit shtëpia juaj të jetë ndryshe nga herët e tjera, mund të merrni disa ide për zbukurimin e saj në fotot e mëposhtme.

Kush tha që kombinimi bardhë e zi nuk është i përshtatshëm edhe për periudhën e festave?

Mund të krijoni një dekor shumë të këndshëm vetëm me drita, por edhe me elementë të tjerë që mund të zbukurohen.

Gjithashtu, mund të luani edhe me detaje druri, si dhe me copa të trasha.
Ja disa ide të tjera...