Largimi nga shtëpia dhe shikimi i asaj që Netflix ka për të ofruar nuk ka më nevojë të jetë ngjarje ekskluzive reciproke.

Së fundmi gjigandi i transmetimit njoftoi se po organizon një javë turne në këmbë në tre vende, duke përfshirë Londrën, Madridin dhe Parisin, ku u xhiruan seriale si Bridgerton, Money Heist dhe Emily në Paris.

Turnetë, të cilat janë në partneritet me New Europe Tours të SANDEMAN-it, tingëllojnë pothuajse si ajo që do të prisnit, me guida që çojnë grupe të vogla në vendet kryesore të xhirimeve dhe japin informacione nga prapaskenat për skenat që janë xhiruar atje.

Lajmi i mirë? Udhëtimet janë falas dhe mund të rezervohen tani në internet. Lajmi i keq është se ato po ofrohen vetëm për një javë (11-17 korrik), kështu që mund t’ju duhet të jeni të shpejtë.

Përmbledhja e plotë e titujve të mbuluar në çdo qytet përfshin Cable Girls, Money Heist, Elite dhe Valeria në Madrid; Emily në Paris, Lupin dhe Notre Dame – La Part Du Feu në Paris; dhe Anatomia e një skandali, Brigerton, Enola Holmes, The Crown dhe Top Boy në Londër. Ne po hamendësojmë se njerëzit që tashmë drejtojnë këto lloje turnesh në këmbë në Airbnb për shfaqje si këto mund të jenë pak të mërzitur.

Udhëtimet zgjasin nga dy orë secili./bm/