Kush nuk e do ofertën 2 në 1, sidomos kur bëhet fjalë për grimin? Dhe nëse është e njëjta cilësi për të dy produktet, është i shitur apo jo?

Ja ku është rasti për të pasur dy produkte që nuk po i përdor veç e veç. Kremin zbutës për buzët dhe për mollëzat. Dhe pa qenë nevoja të shpenzosh para duke blerë një të ri. Është me të vërtetë shumë e lehtë për ta përgatitur.

Të duhen vetëm disa përbërës - që ndoshta i ke rreth e rrotull shtëpisë. Për ta bërë këtë përzierje, duhet pak ujë, gjalpë i bardhë kozmetike (shea oil), vaj esencial, si vaj ulliri, vaj bajame ose vaj kokosi.

Përziej një ose dy lugë çaji nga çdo përbërës një enë të vogël. Rregullo masat, nëse do t’i kesh në mënyrë të barabartë.

Pastaj, për të krijuar ngjyrë, ka disa metoda dhe përbërës. Nëse ke fruta si manaferra apo shega, mund t'i grish dhe t’i shtrydhësh për t’i shtuar në përzierje. Një mënyrë tjetër për t’i dhënë ngjyrë është edhe pluhuri i rrushit. Vetëm përzieje dhe gjithçka është gati.