Kënga Magjike kurorëzoi fituesit e saj të edicionit të 23-të.

Çmimi i madh shkoi për Marsela Çibukaj, e cila konkurroi me këngën “I paftuar”. Këngëtarja fitoi gjithashtu dhe kategorinë “Big Artist”.

Një triumf i madh ishte për artisten Michela Paluca, një zbulim i rubrikës “Mam, po ti?” nga “E diela shqiptare”,  e cila fitoi vendin e dytë.

Fituesja e vendit të tretë u shpall Anxhela Peristeri me “Kalimtar”.

4 kupa të tjera u ndanë për artistët shqiptarë dhe të huaj në kategoritë “Big” dhe “New”.

Marsela Çibukaj – fituesja e “Kënga Magjike 2022”dhe kategorisë “Big Artist”.

Michela Paluca – fituese e vendit të dytë

Anxhela Peristeri – fituese e vendit të tretë

Martin Pano – Best New Artist

Mamagama – Best New International

Le Deva – Big International