Nuk kanë mbetur shumë ditë deri për Krishtlindje. Kjo do thotë festa, familje, pema dhe një humor më i mirë për të gëzuar edhe një tjetër vit të ri. Me siguri shumica prej jush në këto ditë festash do të qëndrojnë në shtëpi dhe do të shohin filma, ngrohtë dhe me një ushqim të mirë të përgatitur mundësisht nga nëna. Mirëpo, cilët janë këta filma që duhet të shikoni në këtë periudhë festive që po afron? Më poshtë keni mundësinë të lexoni 9 prej të cilëve do t’jua ngrohin zemrën në këto ditë të ftohta dhjetori:

A Very Merry Mix-Up (2013)

The Princess Switch (2018)

Bridget Jones’s Baby (2016)

The Man Who Invented Christmas (2017)

Nativity! (2009)

The Christmas Chronicles (2018)

The Knight Before Christmas (2019)

Frozen II (2019)

Last Christmas (2019)