1. Dashi

Dashi është një shenjë impulsive dhe ka të ngjarë të veprojë pa u menduar mirë. Pasi dikush tërheq vëmendjen e tyre, ata mund të bien në dashuri lehtë me të dhe marrin herët vendimin për t’u martuar. Ata mund të martohen me personin e gabuar sepse nuk arrijnë të shohin të mirat dhe të këqijat e marrëdhënies së tyre, gjë që është rezultat i natyrës së tyre të nxituat. Por më vonë pendohen.

2. Luani

Për sa kohë që personi tjetër po i tregon dashurinë dhe vëmendjen që dëshirojnë, Luani do të jetë i kënaqur në një marrëdhënie. Megjithatë, faza e muajit të mjaltit të një marrëdhënieje nuk mund të zgjasë përgjithmonë dhe kur Luanët fillojnë të vërejnë se gjërat po zbehen, ata mund të ndihen sikur janë keqtrajtuar. Ata rrezikojnë të hyjnë në një marrëdhënie të keqe nëse martohen me dikë shumë shpejt pa marrë parasysh pritshmëritë e tyre.

3. Bricjapi

Kur bëhet fjalë për marrëdhëniet, Bricjapët nuk bëjnë gjithmonë zgjedhjet ideale. Fokusi i tyre priret të jetë më shumë te vetja dhe karriera sesa te marrëdhëniet. Kjo shpesh rezulton në zgjedhjen e një partneri të papërshtatshëm të jetës. Atyre nuk u pëlqejnë takimet e rastësishme dhe nuk besojnë të investojnë kohën e tyre për të gjetur "të duhurin".

4. Virgjëresha

Perfeksionistja dhe mbi-analizuesja e zodiakut, Virgjëresha nuk është domosdoshmërisht ideale kur bëhet fjalë për zgjedhjen e partnerëve për martesë. Meqenëse ata përdorin pritshmëritë e shoqërisë si standard për të gjitha vendimet e tyre, ata shpesh përfundojnë duke zgjedhur partnerë që mund të mos jenë në përputhje me preferencat e tyre, por më tepër me ato të të tjerëve.