1. Ata mund ta bëjnë një vajzë të qeshë gjatë të gjithë kohës

Të bësh një vajzë të qeshë është gjëja më e mirë që një djalë mund të bëjë për të fituar zemrën e saj. Vajzat i shohin djemtë qesharak më tërheqës sesa të mërzitshëm. Asaj i pëlqen të jetë me dikë që mund ta bëjë atë të qeshë veçanërisht gjatë një momenti të vësëhtirë. Kështu, të qenit pranë dikujt që mund ta bëjë atë të qeshë e bën jetën e saj të qetë, më të lehtë dhe më pak të stresuar.

2. Janë argëtues

Është kënaqësi të jesh me një djalë që ka sens humori, sepse ai gjithmonë ka shumë histori qesharake dhe shaka për të treguar. Ai do të jetë aty për të argëtuar një vajzë kur ajo është e mërzitur dhe do të vendosë të gjithë energjinë e tij vetëm për ta bërë atë të buzëqeshë. Jeta me një djalë të tillë është shumë më argëtuese, prandaj shumica e vajzave bien në dashuri me këtë lloj.

3. Janë socialë

Një djalë me sens humori mund të lehtësojë situatat e sikletshme sociale me një shaka të mirëvendosur në kohën e duhur. Ai di të thyejë akullin në momentin që i bën njerëzit të qeshin.

4. Ata mund ta bëjnë atë të ndihet e sigurt

Një vajzë ndihet e sigurt, e rehatshme dhe e lirë për të qenë vetvetja kur është rreth një djaloshi me sens humori. Sjellja e tij e mëson atë të qeshë me veten dhe marrëzinë e jetës.

5. Ata kanë vetëbesim

Djemtë me sens humori zakonisht janë të sigurt në atë që bëjnë. Ata tallen me veten vetëm për argëtimin e të tjerëve, prandaj vajzat verbërisht bien në dashuri me to.

6. Ata shkojnë mirë me të gjithë

Një vajzë e sheh një djalë më tërheqës kur ai ka aftësinë t'i lërë përshtypje familjes dhe miqve të saj dhe t'i bëjë ata të kalojnë mirë. Me mendjemprehtësinë dhe humorin e tij, nuk i duhet kohë që të fitojë mbi njerëzit. Ai shprehet pozitivisht dhe kështu u bën përshtypje pozitive të tjerëve.

7. Ata e lejojnë atë të jetë plotësisht vetvetja

Ajo që e bën një vajzë të dashurohet me një djalë qesharak është fakti se ajo nuk ka pse të shtiret se kush është përballë tij. Ajo mund të jetë gjithmonë vetvetja pa pasur turp t'i tregojë momentet e saj të sikletshme, sepse ai do të ketë gjithmonë një sens humori për këtë në vend që ta gjykojë atë. Ai do t'i lejojë asaj të ketë lirinë për të qenë vetvetja dhe madje do ta frymëzojë atë të bëjë një budallallëk më shpesh.

8. I bëjnë momentet e sikletshme të këndshme

Djemtë qesharak dinë të përfitojnë më të mirën nga çdo situatë. Ata lehtë mund t'i kthejnë ato ditë të zymta në një ditë më të ndritshme dhe të paharrueshme.

9. Janë kreativë

Të jesh komik nuk është aq e lehtë, duhet të jesh kreativ në shumë mënyra. Një djalë që ka këtë karakteristikë ka më shumë gjasa të jetë tërheqës në sytë e çdo vajze. Ai do të gjejë mënyra të reja vetëm për të bërë dikë të lumtur, e cila është një aftësi shumë e dobishme, veçanërisht kur përpiqet të fitojë zemrën e një vajze.

10. Ata janë inteligjentë.

Ai është mjeshtër në vëzhgimin e mjedisit të tij, veçanërisht sjelljes njerëzore. Ai është një mendimtar që u jep vajzave bisedat më interesante dhe është i shpejtë në analizimin e gjërave për një vajzë.