Një ngjyrë që është trend i përjetshëm? E zeza. 

Cila është "Teoria e thonjve të zi?"

"Teoria e thonjve të zi", virale në TikTok, pretendon se thonjtë e zinj me shkëlqim nxisin ndjenjat e rritjes së vetbesimit. Më tej, për të tjerët, një manikyr i errët thuhet se e bën personin të duket i guximshëm edhe misterioz.

Me fjalë të tjera: thonjtë e zinj mund të jenë sekreti për të prekur atë energji të zjarrtë, "të errët femërore" që zotërohet.

Kemi dhe "Teorinë e thonjve të kuq"

Ndërsa thonjtë e zinj lidhen me pavarësinë dhe mistikën, thonjtë e kuq thuhet se janë sekreti për të tërhequr një lidhje dashurie (ose epsh). 

E kuqe apo e zezë, këtë mund ta përcaktoni në CLASS Makeup & Hair Studio :)