Përfshirë të kuqe, vishnje, shkëlqim sezonal dhe shumë më tepër

Nëse tashmë po planifikoni pamjen e thonjve tuaj dimëror, nuk ju fajësojmë. Sigurisht, është sezoni i festave, kur një manikyr është plotësisht pjesë e atmosferës suaj festive. Pavarësisht nëse doni të shkoni për diçka dimërore apo jashtë sezonit si thonjtë e thellë detar të Taylor Swift ose diçka me shkëlqim , ne kemi mbledhur tendencat më të mira të thonjve të dimrit për vitin 2023.

 

1.

 

2.

3.

4.

5.

6.

 

7.

8.