Prej 9 vitesh në hapësirat e Class, lexuesit dhe ndjekësit kanë gjetur gjithnjë sugjerime të një standardi të caktuar, me vlera në produkte dhe shërbim.

Së fundmi ne kemi menduar që t'u japim mundësinë lexuesve të vlerësojnë. Dhe është fjala për 5 restorantet më të pëlqyer së fundmi në Tiranë. Nëpëmjet një postimi në Instagram ndjekësit komentuan dhe rezultuan këta 5 restorante më të preferuar:

1. Pa Pirunj Restaurant

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pa Pirunj (@papirunj_restaurant)

2. Seasoul Tirana

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ??????? ?????????? ? (@seasoul_tirana)

3. Artigiano Restaurants

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Artigiano Restaurants ?? (@artigiano_tirane)

4. Bati Restaurant

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by BATI (@bati_restaurant)

5. RESTORANT KING HOUSE

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RESTORANT KING HOUSE (@kinghouserestorant)

*Shënim: Ky artikull është i bazuar vetëm në komentet dhe mesazhet nga ndjekësit. Në vazhdim do të ketë promovime të tjera të këtij lloji. 

Na kontaktoni nëse doni të ndani me audiencën diçka më shumë për vlerat mbi produktet dhe shërbimin tuaj në numrin: +355 69 99 44 694 ^_^

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Revista | CLASS | MAGAZINE (@revistaclass_)