Mimoza Baci, me qendër në kampusin Southgate të Kolegjit, është vlerësuar me titullin "Mësuesja e Shquar e Vitit" në Mbretërinë e Bashkuar nga FETN.

FETN (Rrjeti Tutorial i Arsimit të Mëtejshëm) i jep titullin çdo vit për t'u dhënë njohje mësuesëve që ofrojnë shërbime të jashtëzakonshme për studentët e tyre dhe komunitetin e tyre të të mësuarit.

Çmimi i Mësuesit Personal të Jashtëzakonshëm njeh teknikat inovative të mësimdhënies, cilësinë e praktikës, ndikimin që ka një mësues individual dhe standardet me të cilat ata punojnë.

Mimoza ka punuar në Barnet dhe Southgate College për më shumë se nëntë vjet në një sërë rolesh, por aktualisht punon në Shërbimet e Studentëve për të ndihmuar studentët të arrijnë qëllimet e tyre dhe të përparojnë në edukimin e tyre përmes mësimeve.

"Jam shumë e prekur dhe krenare për veten dhe ekipin me të cilin punoj! Faleminderit FETN, do të thotë shumë për mua,”- është shprehur ajo.