Mosha është vetëm një shifër pasaportë, nëse ke shije në të veshur dhe sidomos në detaje. Disa këshilla për t'u veshje që do t'ju bëjnë të dukeni më e re.

-Mos zgjidh printe të guximshme, por gjej ngjyra të këndshme që duken si rinore.

-Vish xhinse të ngushta. Hiqi qafe të mëdhatë dhë mbaj ato që nxjerrin në pah trupin e hollë.

-Ji e vetëdijshme për rrobat pa formë. Ato të gjerat mund të të mbulojnë barkun, por të bëjnë të dukesh më e madhe.

-Thekso belin. Teksa plakemi, busti dhe barku duket se bashkohen në një. Ndaj vënia në pah e belit është gjithmonë një zgjidhje e mirë. Duhet ta përdorësh më shumë rripin e mesit.

-Zgjidh syzet e diellit me kujdes. Ato duhet me patjetër të të modernizojnë pamjen. Për shembull, syzet si sytë e maces mund të korrigjojnë problemin e cepave të ulur të syve dhe t'ju bëjnë të dukeni më i ri.

-Zgjidh bizhuteri të thjeshta. Ndërsa gjeneratat e vjetra janë adhuruese të mëdha të bizhuterive që duken luksoze, të rinjtë i preferojnë më minimaliste.

-Mos vish shumë ngjyrë të zezë. Ndërsa plakemi, lëkura jonë ka tendencë të bëhet më e zbehtë, kështu që veshja e zezë mund të krijojë një kontrast të ashpër, posaçërisht në fytyrën tuaj.

-Vish sytjena me madhësinë e duhur. Të veshësh sytjenat e gabuara nuk është vetëm e pakëndshme, por gjithashtu mund të shtojë më shumë se 10 vjet në pamjen tënde. Për shkak se ndikon në mënyrën se si përshtaten rrobat.

-Kushtoji vëmendje vijës së qafës. Mund të përpiqeni të fshihni një qafë të plakur nën rrobat tuaja, por në fakt, një dekolte e hapur do t'ju bëjë të dukeni më e re dhe më tërheqëse. Provoni një triko, xhaketë ose fustan me jakë V.